Actualitat

Classe del Grau EPSI

Audiència oberta per l'acreditació del Grau en Prevenció i Seguretat Integral

El Comitè d'Avaluació Externa (CAE) de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) realitzarà una visita el dijous 6 d'octubre per avaluar el Grau en Prevenció i Seguretat Integral. Des de l'Escola es demana la participació de la comunitat universitària per assistir a l'audiència pública que es portarà a terme de 12:45 h a 13:15 h a la sala gran de la FUAB.

Graduació de titulats/es EPSI 2022

Més de 200 persones celebren la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2022

Els titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la promoció 2022 van rebre els seus diplomes a l'acte acadèmic, que es va celebrar el passat divendres 16 de setembre, a l'Hotel Exe Campus UAB. Més de dues-centes persones van assistir a la Graduació i van seguir els parlaments del professorat i dels representants dels exalumnes de les diverses mencions dels estudis.

Jornada de benvinguda gammificada

L'Escola celebra una benvinguda ludificada per als estudiants de 1r de Grau

L'Escola va organitzar ahir una divertida jornada ludificada per donar la benvinguda als estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral. La sessió es basava en la realització de diverses dinàmiques de cohesió per afavorir el coneixement dels nous companys i companyes, i potenciar habilitats com el lideratge, la confiança amb els altres, la creativitat, o el treball en equip.

Benvinguts i benvingudes

Serveis

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB