Juan Ramón Hidalgo, expert en Dret i Seguretat Alimentària

J.R. Hidalgo, Director del Fòrum QSA: "Hem estat pioners al nostre país en estudis en Seguretat i Qualitat Alimentària amb una visió integral"

Juan Ramón Hidalgo, expert en Dret i Seguretat Alimentària i Coordinador del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària de la UAB, explica en aquesta entrevista, el sorgiment i objectius del Fòrum de Normes Alimentàries QSA que lidera, juntament amb la professora Manuela Hernández, i que reuneix a estudiants i alumni de l'Escola, professionals de la indústria agroalimentària. També comenta com l'EPSI ha esdevingut pionera en formació integral i multidisciplinar en aquest àmbit, al nostre país.

Sessió informativa online sobre l'itinerari formatiu de canines

Sessió informativa en línia sobre l’itinerari formatiu en Unitats Canines de Treball

Vols vincular el teu futur professional a les Unitats Canines de Treball? El dimecres 9 de desembre, a les 18h, es farà una presentació en línia del Curs d’Ensinistrament de Base i Educació Canina, que comença una nova edició el 18 de gener, i els Postgraus en Instrucció d’Unitats Canines de Treball. La xerrada anirà a càrrec de Marga Macías, coordinadora d’aquests estudis. Inscripció oberta.

Teletreball, noves mesures post-COVID

La directora Montserrat Iglesias-Lucía intervé en un article de SICURNews sobre mesures anti-COVID que perduraran

Montserrat Iglesias-Lucía, directora de l’Escola, afirma que el teletreball i la ciberseguretat romandran presents en l’àmbit laboral, però suposaran nous reptes per a les organitzacions. L’article reflexiona sobre quines mesures de prevenció adoptades per les empreses amb motiu de la pandèmia desapareixeran o no, a través d’opinions de diversos experts en prevenció i salut laboral.

L'Escola cerca estudiants en pràctiques per donar suport a la promoció del Grau

S'amplia la convocatòria de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

Del 12 de novembre al 4 de desembre resta obert el nou període de presentació de sol·licituds per cobrir 6 places més de pràctiques per col·laborar en el suport de les activitats de promoció de l'Escola, en esdeveniments, tant presencials com virtuals, com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l'Ensenyament, entre altres. Anima't i envia la teva sol·licitud!

Benvinguts a l'Escola

Serveis

Veure més avisos per consultar l'horari d'atenció de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina