S'estrena al cinema de la UAB 'Dilluns', un documental sobre joves i feina

Imatges on es pot veure el poster de dilluns

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ha programat la projecció d'aquest film sobre desenvolupament personal i professional, destinada a estudiants i alumni. Just després es farà un col·loqui amb la coautora Anna Truyol. Serà dimarts, 16 d'abril, de 13.00 a 15.00 h a la sala de cinema de la UAB. L'entrada és gratuïta amb inscripció prèvia a l'aplicació NEXUS.

08/04/2024

Dilluns és un recull d'històries reals sobre els estudis, la feina i, inevitablement, la vida. L'objectiu de la sessió és ajudar, inspirar i fer reflexionar a les persones assistents, acompanyar-les en moments decisius com escollir itinerari, la seva primera feina o la trajectòria professional. 

Un cop acabat el visionament del documental (55'), les persones assistents podran fer preguntes i participar en un debat amb l'Anna Truyol, la directora del film juntament amb l'Álvaro Sanz

Sinopsi del documental

El documental està construït al voltant d'una història fictícia, la de la Sara, una noia de 17 anys que està a punt d'acabar Batxillerat i ha d'escollir una carrera universitària. La seva experiència s'entrellaça amb entrevistes a més de 30 personatges de diferents àmbits (emprenedors/es, empresaris/àries, docents, un agricultor, una ceramista) que comparteixen les seves vivències personals relacionades amb la presa de decisions, els errors, el reajustament, els canvis vitals, etc.

La projecció s'inclou dins de la iniciativa Projecta't, que permet obtenir crèdits ECTS. La sala de cinema de la UAB es troba a la plaça Cívica, al cor del Campus.

Pel que fa a la inscripció, és gratuïta i es fa a través de NEXUS; qui encara no disposi d’un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. La data límit per inscriure's és el mateix 16 d'abril.