Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Les activitats del Servei d'Ocupabilitat ja permeten obtenir crèdits ECTS a l'alumnat de grau

13 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Per tal d’impulsar el desenvolupament professional d’estudiants i alumni de la UAB, el Servei ofereix sessions formatives gratuïtes d’orientació professional, pràctiques i feina a l’estranger i emprenedoria. A partir de l’actual curs acadèmic, cursar 20 hores d’aquesta formació permetrà a l’alumnat de grau obtenir 1 crèdit ECTS gràcies a la iniciativa "Projecta’t: dissenya l’itinerari cap al teu futur professional!".

Projecta't: dissenya l'itinerari cap al teu futur professional!

L’oferta formativa del Servei d’Ocupabilitat de la UAB permet configurar el propi camí cap a la inserció laboral, escollint les activitats més afins a les necessitats i interessos de cadascú. La novetat d’enguany és per a l’alumnat de grau, ja que acreditar un mínim de 20 hores d’assistència a aquestes sessions durant el curs acadèmic vigent li permetrà obtenir 1 crèdit ECTS.

La programació completa d’activitats està disponible a l’agenda web del Servei d’Ocupabilitat i a l’aplicació NEXUS. Totes les sessions permeten sumar hores a l’itinerari formatiu mentre no s’indiqui el contrari, i sempre i quan no siguin d’assistència obligatòria en el marc d’una assignatura.

Programació d'activitats

Pel que fa a la inscripció, sempre és gratuïta i es fa a través de NEXUS; qui encara no disposi d’un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB.

Aplicació NEXUS

Una vegada assolides les 20 hores de formació, l’estudiant haurà de seguir aquests passos per obtenir el crèdit ECTS:

  1. Escriure un missatge de correu electrònic amb l’assumpte Acreditació RAC Projecta’t a l’adreça rac.so@uab.cat. En cas d’haver assistit a activitats impartides en col·laboració amb Barcelona Activa, caldrà adjuntar-ne els certificats d’assistència.
  2. El Servei d’Ocupabilitat comprovarà que l’estudiant hagi cursat les hores requerides i li remetrà un certificat per correu electrònic.
  3. L’estudiant haurà de presentar aquest certificat, juntament amb la sol·licitud de reconeixement de crèdits, a la Gestió Acadèmica de la seva Facultat o Escola per d’incorporar el crèdit ECTS al seu expedient.

Més informació

Dins de