Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Tallers, UAB Sessions i conferències

El Servei d'Ocupabilitat impulsa diferents iniciatives formatives per facilitar l'adquisió de competències i coneixements necessaris per a emprendre, però que també són d'utilitat per al desenvolupament professional i personal de totes les persones estudiants i alumni de la Universitat.

 • Tallers

  Tallers d'emprenedoria

  Tallers específics sobre competències i coneixements necessaris per iniciar un projecte emprenedor a càrrec de persones expertes en la matèria. Per exemple, sobre creativitat, metodologies per emprendre, lideratge i gestió compartida, elevador pitch, el pla de negoci, la recerca de finançament...

 • UAB Sessions

  UAB Sessions

  Sessions impartides per persones estudiants emprenedores de diferents disciplines acadèmiques que comparteixen la seva experiència a l'hora de generar i desenvolupar un projecte emprenedor.

 • Conferències d'Emprenedors/es TOP

  Sessions impartides per persones emprenedores reconegudes que permeten conèixer de primera mà la seva experiència i compartir-hi una estona de networking; d’aquesta manera, les persones assistents podran ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

   

Informació complementària