Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Sessions individuals d'orientació professional

L’equip del Servei d’Ocupabilitat de la UAB ofereix sessions individuals d’orientació professional per tal d’ajudar les persones estudiants i titulades de la Universitat a preparar el seu salt al món laboral. 

Es tracta de sessions d’acompanyament en el pla de carrera professional en què s’avaluen les competències clau, es fixen objectius professionals i es dissenyen estratègies de cerca de feina. Per altra banda, també s’hi poden treballar temes més concrets vinculats a la inserció laboral, com la revisió del CV o la preparació d’una entrevista de selecció, entre altres.

Les sessions d'orientació individual estan dirigides a les persones estudiants i alumni de la UAB interessades en millorar el seu accés al mercat laboral i que necessiten algun tipus d'assessorament per orientar o reorientar la seva carrera professional. Són complementàries a les activitats grupals d’orientació i tenen l’objectiu de reforçar i profunditzar els temes tractats. Així, abans de realitzar una sessió d’orientació individual, recomanem haver assistit abans a una sessió grupal sobre la temàtica desitjada, per partir d’uns coneixements mínims i aprofundir-los en la sessió individual, extraient-ne el màxim profit. Si ho desitgeu, contacteu-nos i us ajudarem a trobar la’activitat que us sigui més adient.

Per tal que l’equip del Servei pugui oferir un assessorament 100% personalitzat i acurat, les persones que vulguin sol·licitar una sessió hauran de seguir els passos següents:

NEXUS

Pas 1: Registre a NEXUS

Registrar-se a l’aplicació NEXUS amb una Alta completa i carregar el CV en format PDF en l’apartat corresponent.

NEXUS

Pas 2: Test de competències

Realitzar el test de competències clau de Barcelona Activa i descarregar-ne els resultats. 

NEXUS

Pas 3: Sol·licitud de la sessió

Escriure un missatge de correu electrònic a orientacio.professional.so@uab.cat per sol·licitar la sessió, on caldrà adjuntar els resultats del test de competències i explicar breument el motiu de la sol·licitud. Et donarem resposta al més aviat possible per correu electrònic i et proposarem una data. En funció dels aspectes a treballar, t’adreçarem a una sessió grupal prèvia de la nostra agenda d’activitats.

Informació complementària