Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Competicions

El Servei d'Ocupabilitat organitza diferents competicions amb les persones estudiants de qualsevol Facultat i Escola del Campus de la UAB per impulsar la generació d’idees i el seu desenvolupament.

  • Emprèn Pitch

    Imatge de l'Emprèn Pitch de 2023.

    Competició pròpia que impulsa la generació d’idees i les competències comunicatives de l’alumnat. Per participar, cal enviar un vídeo de 90 segons explicant una idea emprenedora pròpia. Un jurat expert avalua les propostes i selecciona les persones finalistes, que han de fer el seu pitch en públic, davant del mateix jurat i de la resta de concursants. Finalment, les tres millors reben un viatge sorpresa i assessorament per desenvolupar el projecte.

  • Desaf·IA

    Desaf·IA, competició de solució de reptes amb eines d'intel·ligència artificial

    Competició pròpia dirigida a estudiants i alumni. Durant un matí, les persones participants treballen en equips multidisciplinaris per idear solucions a reptes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS); ho fan seguint la metodologia design thinking i amb l’ajuda de diverses eines d'intel·ligència artificial. Un jurat expert tria les millors propostes i els equips guanyadors s'enduen un premi.

Informació complementària