Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Test de competències clau

Les competències transversals són el conjunt d'habilitats, coneixements i aptituds que es necessiten per a exercir una ocupació específica o desenvolupar determinades activitats professionals. Un test de competències permet, per tant, autoavaluar les mateixes competències per identificar aquelles en què es destaca i aquelles que cal desenvolupar segons els objectius professionals marcats.

En el marc del Conveni de Col·laboració entre la UAB i Barcelona Activa, l'Àmbit d’Orientació Professional del Servei d’Ocupabilitat de la UAB proposa el test Competències.Clau de Barcelona Activa a totes les persones estudiants i titulades com a eina per a l’autoconeixement: un recurs molt útil a l’hora d’elaborar un pla de carrera professional i de planificar la cerca de feina. Conèixer les teves competències et permetrà:

  • Desenvolupar les teves fortaleses i millorar les teves febleses per ser millor professional.
  • Comparar-les amb les requerides en cada lloc de treball.
  • Diferenciar-te de la resta: són el teu valor afegit!
  • Incloure-les al CV.
  • Mostrar-les en cada entrevista per convèncer millor.

Com pots fer el test?

  1. Registra't a l’aplicació NEXUS, fent una “Alta completa” o una “Alta parcial”. En l’apartat “Termes i condicions” has de marcar la casella “Accepto que el Servei d'Ocupabilitat de la UAB faciliti a Barcelona Activa part de les meves dades personals amb la finalitat d'obtenir informació agregada del Test de competències que es pugui haver dut o dur a terme”. En cas que ja disposis d’un perfil a NEXUS, també has d'accedir a l’apartat “Termes i condicions” (franja inferior de la pantalla) i comprovar que aquesta casella estigui marcada.

  2. Registra't al web de Barcelona Activa i accedeix al test des de la teva àrea personal.

Instruccions detallades per fer el test

Informació complementària