Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Activitats d'Orientació Professional (grupals)

Aquestes formacions requereixen inscripció a través de l'apartat Activitats d'Orientació Professional de l'aplicació NEXUS. En cas de no tenir encara un perfil d'usuari, s'hi pot fer una Alta parcial.

Activitats del Servei d'Ocupabilitat

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB ofereix activitats formatives per impulsar la inserció laboral de les seves persones estudiants i alumni. Sempre gratuïtes, volen proporcionar coneixements útils per incorporar-se al mercat laboral amb el màxim possible de garanties.

Les temàtiques són escollides tant per les Facultats i Escoles de la UAB (des d’on es recullen els interessos de l’alumnat) com pel Servei d’Ocupabilitat, per a complementar els plans d’estudis. Inclouen temàtiques com les sortides professionals del sector, la marca personal, l'elaboració del CV, els canals de cerca de feina, la planificació de la cerca de feina o l'entrevista de selecció, entre altres. Totes les activitats són impartides per persones expertes en la matèria.

Activitats amb Barcelona Activa

Gràcies a una aliança amb Barcelona Activa, el Servei d'Ocupabilitat també organitza sessions gratuïtes en línia (a Microsoft Teams) que tenen una durada aproximada d'entre 60 i 120 minuts.

Per tal d’accedir a aquestes, cal registrar-se a la Plataforma de Barcelona Activa en aquest enllaç. Un cop fet això, s'ha d'obrir l'enllaç d'inscripció específic de cada sessió i inscriure’s amb el codi MIDA_UAB. Finalment, rebrà un enllaç per connectar-se a les reunions corresponents de Microsoft Teams.

Pots consultar la programació d'Activitats d'Orientació Professional, amb els enllaços d'inscripció de cada sessió, a la nostra agenda web.

Aquestes activitats són susceptibles de ser reconegudes per 1 crèdit ECTS, segons la proposta de Projecta’t: Dissenya l’itinerari cap al teu futur professional! A l’apartat sobre les activitats amb reconeixement acadèmic de crèdits hi trobaràs més informació.

Informació complementària