Oberta la convocatòria per participar en els Premis TFG

Plaça cívica UAB

La FAS i l’Observatori per a la Igualtat convoquen els Premis TFG amb Perspectiva de Gènere i Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. Els treballs es poden presentar fins a l’1 de desembre de 2020.

06/07/2020

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ha obert la convocatòria per presentar els Treballs de Final de Grau (TFG) sobre desenvolupament sostenible i justícia global. Paral·lelament, l’Observatori per a la Igualtat convoca els Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere. Ambdós concursos tenen l’objectiu de promoure la recerca en els àmbits del desenvolupament sostenible i la igualtat de gènere i la no discriminació.

Per a participar-hi, l'alumnat haurà d’haver presentat el TFG durant el curs 2019-2020 a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i haurà de tenir una nota mínima de 8,5. La convocatòria finalitza l’1 de desembre de 2020.

Als webs de la FAS i l’Observatori per a la Igualtat trobareu les bases de les convocatòries i tota la informació sobre els premis que reben els guanyadors. 
 

 

Notícies relacionades

NeusReal

Premi Aurora Díaz-Plaja per a Felipe Munita i Neus Real

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha distingit l’article “Simple o ximple? Una reflexió sobre la poesia infantil”, de Felipe Munita i Neus Real, en la XIXa edició del Premi Aurora Díaz-Plaja . Aquest premi es concedeix al millor article d’anàlisi, estudi o investigació publicat en qualsevol llengua, en un mitjà de difusió general o especialitzat i tant en suport paper com digital, que tracti algun aspecte de la literatura infantil i juvenil catalana. Felipe Munita i Neus Real van publicar el seu article en el número 89 de la revista Faristol l’abril del 2019 (https://www.clijcat.cat/faristol/descargas/89/6_89.pdf).

Totes les notícies