Cooperació i EpJG

Premis TFG

Premi als Treballs de Fi de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

La Fundació Autònoma Solidària convoca cada curs el Premi de Treballs de Final de Grau destinat a premiar els millors treballs en l’àmbit del desenvolupament sostenible i la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta convocatòria té per objectiu promoure l’interès per la recerca entorn el desenvolupament sostenible i la justícia global, comprenent el compromís de la Universitat davant dels desafiaments del món actual i el seu paper clau en la generació de coneixement crític i la formació d’una ciutadania activa i preparada per a promoure el canvi social.

Les temàtiques objectes d’aquesta convocatòria són la biodiversitat, el canvi climàtic, els drets humans, la ciutadania, la cultura de pau, l’economia social, el cooperativisme, la interculturalitat, el dret d’asil, les migracions, la salut comunitària, el consum conscient, l’agricultura sostenible, l’energia verda, la gestió dels residus, entre d'altres.

4a edició dels Premis:

S’incorpora una Menció ApS als millors Treballs de Fi de Grau realitzats en aquesta metodologia. Són objecte de la menció realitzats en col·laboració amb una institució o entitat amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat o repte social o ambiental manifestat per aquesta organització. Els TFG amb metodologia ApS han de permetre plantejar actuacions per fer front a les desigualtats socials o a problemes derivats de la crisi ambiental i avançar cap a models que contribueixin a la justícia global i el desenvolupament sostenible.

Bases premi TFG desenvolupament sostenible

Carta de presentació

Carta del tutor/a del TFG

Fitxa menció ApS

Edicions anteriors:

Resolució de la 1a Edició dels Premis TFG en Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

Resolució de la 2a Edició dels Premis TFG en Desenvolupament Sostenible i Justicia Global

Resolució de la 3a Edició dels Premis TFG en Desenvolupament Sostenible i Justicia Global

Resolució de la 4a Edició dels Premis TFG en Desenvolupament Sostenible i Justicia Global

Resolució de la 4a Edició dels Premis TFG en Desenvolupament Sostenible i Justicia Global - menció ApS