Eleccions a la Junta de Facultat de Cičncies de l'Educació

eleccionsjunta

El pròxim 25 de gener s’inicien les votacions per renovar les places vacants de la Junta de Facultat de Ciències de l'Educació. Alumnes, professores i professors us animem a votar! 

22/01/2021

La Junta de Facultat és l'òrgan col·legiat de govern de les facultats o escoles i, com a tal, es compon de personal acadèmic, d'alumnat i de personal d'administració i serveis de tots els ensenyaments i les titulacions que s'hi imparteixen. És presidida per la degana o el degà, i en el cas de la Facultat de Ciències de l'Educació, per la Marta Bertrán Tarrés.

El mandat de la Junta és de tres anys, tot i que els seus reglaments poden establir renovacions per sectors. Dilluns es votarà la renovació d'una part dels representants de la Junta. Aquí trobareu la llista de totes i tots els candidats: Candidatures

Es podrà votar des de les 10h del 25 de gener fins a les 15h del 26 de gener. La votació és electrònica i podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç: Votació electrònica

Per a més informació sobre el cens i el procediment de les eleccions, podeu consultar la web

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Concurs

La UAB convoca una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts

L’Escola de Doctorat ha organitzat una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts, dirigit a estudiants de doctorat de la UAB. El repte consisteix en explicar oralment la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts, emprant un llenguatge entenedor, per a un públic en general. Les persones interessades poden inscriure’s del 4 al 22 de març de 2021.

Totes les notícies