Acció Social

Ajuts, beques i convocatòries

Beques Impuls

Línia d’ajuts per a estudiants amb diversitat funcional de la UAB. Aquesta beca vol facilitar que aquests estudiants puguin assistir a la universitat i completar els seus estudis superiors com a pas previ a la inserció laboral com a professionals. Les beques es convoquen anualment coincidint amb l'inici del curs acadèmic.

Més informació

Beques UAB Refugi

La Fundació Autònoma Solidària proposa, a través del Programa d’Acollida de Persones en Cerca de Refugi, la creació d’una línia d’ajuts adreçats a l’alumnat en situació de refugi. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és garantir la igualtat de condicions en l’accés a la educació. Les beques es convoquen anualment i durant el més d’octubre.

Més informació

Fons de Solidaritat

Amb l’objectiu de promoure les accions de cooperació entre la Universitat Autònoma de Barcelona i els països del Sud, la Fundació Autònoma Solidària obre el Fons de Solidaritat de la UAB, que destina ajuts a subvencionar projectes de Cooperació i Educació per a la Justícia Global per part de membres de la UAB.

Més informació

Beques Formació Prevenció extremismes

En el marc del programa “Promoció del rol la societat civil siriana, jordana, kurda i catalana en la transformació de les causes del conflicte de síria a través d’estratègies integrals per a la Prevenció dels Extremismes Violents amb enfocament de gènere”, es convoquen aquestes beques per finançar quatre posicions d’estudis superiors especialitzats.

Més informació

Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

Es premien els millors treballs en l’àmbit del desenvolupament sostenible i la justícia global realitzats per estudiants de la UAB amb una menció especial als realitzats amb metodologia d'Aprenentatge Servei.

Més informació