Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut deCiències de l'Educació ICE

Cursos d'estiu 2023 per a estudiants de secundària

 

Us oferim cursos d'estiu adreçats a estudiants de secundària de 3r i de 4t d'ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius, amb l'objectiu d'apropar-vos al món universitari d'una manera amena i atractiva, i ajudar-vos a la vostra orientació acadèmica. Aquests cursos estan impartits per professorat de la UAB expert en diferents disciplines. Com sempre, podreu triar-ne de diversos àmbits de coneixement: Biologia,Ciències de la Comunicació, Enginyeria, Matemàtiques,  Psicologia, Traducció i Interpretació, Veterinària, entre d'altres.

Horari:  de 9:30 a 14 h, amb una pausa de 30 minuts cada dia. 

Calendari:  els cursos tenen una durada d'una setmana, de dilluns a divendres.

Lloc:  Campus de la UAB, en les diferents facultats, escoles i centres de recerca de la UAB, a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

Preu:  90 €

Si cliqueu en qualsevol de les setmanes podreu veure els cursos que s'hi ofereixen.

En el moment de fer la matrícula l'alumnat menor de 18 anys haurà d'adjuntar el document d'autorització paterna/materna degudament emplenat i signat. També s'haurà d'adjuntar una còpia del document d'identitat de l'estudiant (anvers i revers). 

Places limitades. Els cursos s'aniran tancant quan s'assoleixi el límit d'inscrits. Les places es consideren assignades quan s'ha fet el pagament corresponent.

Com cada any, oferim 10 bonificacions del 50% del preu per a les matrícules als cursos i als tallers d’estiu, adreçades a 10 alumnes de centres catalogats com d'alta complexitat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Un cop s'hagi matriculat l'alumne/a, si compleix els requisits, pot fer la sol·licitud de la devolució del 50% pagat a través d'aquest formulari, on haurà d'adjuntar la matrícula del curs 2022-23 feta en el seu centre educatiu. L'adjudicació serà per ordre de petició sempre que es compleixin els requisits i s'hagi adjuntat la documentació correcta. Només es podrà sol·licitar una bonificació per alumne/a. BONIFICACIONS EXHAURIDES.

Un cop formalitzada la matrícula, només es farà la devolució de l'import en els casos de malaltia greu o d'accident i sempre que no hagi començat el curs. El tràmit es farà mitjançant sol·licitud al Registre de la UAB, amb la documentació corresponent que acrediti la situació al·legada.