Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut deCiències de l'Educació ICE

Espai Sant Pau Aules +55 UAB

Curs 2024-2025

Espai Sant Pau Aules +55 UAB és un programa d’activitats acadèmiques organitzat per l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), adreçat a les persones que són sòcies de l'Associació Aules d'Extensió Universitària per al Temps Lliure (AAEU), que es desenvolupa des de l'any 1996. Té la seu a Barcelona, als locals de Casa Convalescència (ubicada al recinte històric de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau). 

L'objectiu del programa és potenciar una formació orientada a l'estudi de temes d'interès comú i dirigida a persones que volen seguir aprenent i formant-se al llarg de tota la vida. La formació és impartida per professorat especialitzat i amb la voluntat d'oferir un espai de trobada, comunicació, reflexió i debat sobre l'actualitat i sobre aspectes culturals, humanístics i científics diversos.

La programació és un encàrrec de l’AAEU i, per aquest motiu, és imprescindible ser soci o sòcia de l’entitat per poder assistir a qualsevol de les activitats programades. Per tal de complir aquest requisit, l’ICE facilitarà a l’AAEU les dades de les persones matriculades, amb l’única finalitat que pugui comprovar el pagament de la quota corresponent (10 €). Per a qualsevol consulta sobre el pagament de la quota, podeu posar-vos en contacte amb l’Associació a través del correu electrònic aaeu.tempslliure@gmail.com.

Per al curs 2024-2025 presentem una oferta de 15 cursos i 3 itineraris a peu per la ciutat. A més, l'Associació finançarà un seguit de conferències durant el curs, gratuïtes per als socis.

Podeu descarregar tota la informació en pdf en aquest enllaç.

 

Modalitats

Cursos: S’ofereixen 15 cursos diferents repartits en 3 períodes. 

Itineraris: Es tracta de classes a l’aire lliure, amb explicacions del formador o formadora. Cal tenir en compte que són caminades per la ciutat de Barcelona de dues hores, sense grans desnivells. 

Conferències: Hi haurà conferències durant el curs que tindran lloc a les aules de Casa Convalescència i que seran gratuïtes per als socis.

Lloc de realització

 • Cursos: Tots els cursos es realitzaran a les aules 011 i 013 de Casa Convalescència, al carrer de Sant Antoni M Claret, 171 (entrada per la cantonada amb el carrer de Sant Quintí).
 • Itineraris: S’informarà a tots els matriculats del lloc de trobada per a cada dia de l'itinerari.
 • Conferències: Es duran a terme a les aules 011 i 013 de Casa Convalescència, al carrer de Sant Antoni M Claret, 171 (entrada per la cantonada amb el carrer de Sant Quintí).

Places

Els cursos tenen un aforament màxim de 85 persones.

Els itineraris es faran amb grups d’un màxim de 25 persones.

En cas de no arribar a un mínim de persones matriculades a un curs o a un itinerari, es cancel·larà l’activitat.

Matrícula

Trobareu un tutorial per formalitzar la matrícula en aquest enllaç.

Per matricular-vos necessiteu un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Trieu l'opció que correspongui al vostre cas:

 • Matrícula amb NIU
  • en cas que no recordeu el NIU, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic ga.ice@uab.cat.
  • si el que no recordeu és la contrasenya, podeu generar-la de nou en aquest enllaç.

Inscripció amb NIU

 • Matrícula sense NIU:

Inscripció sense NIU

 • Preu de la matrícula:
  • Curs de 12 hores: 70 €
  • Itinerari de 16 hores: 120 €

L'Associació Aules d'Extensió Universitària per al Temps Lliure es posarà en contacte amb totes les persones matriculades per procedir al cobrament de la quota de l'Associació, tal com s’indica a la normativa. Per a més informació podeu accedir a la seva pàgina Web: https://www.aeu-tempslliure.cat/

 

Anul·lació de matrícula

Un cop formalitzada la matrícula, només es farà la devolució de l'import en els casos de malaltia greu o d'accident, i sempre que no hagi començat el curs. El tràmit s'ha de fer a través d'una sol·licitud al Registre de la UAB, amb la documentació corresponent que acrediti la situació al·legada.