Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB

Postgrau UAB > Doctorats

Doctorats


La UAB és coneguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca i com a nucli coordinador d'un potent pol científic i tecnològic: l'Esfera UAB. Aquesta activitat generadora, transmisora i difusora de nous coneixements vers l'entron socioeconòmic ha convertit la universitat en un planter d'investigadors de primera línia que ja compta amb 27 Mencions cap a l'excel·lència del Ministeri d'Educació.

La UAB està implantant l’adaptació dels programes de doctorat a la nova normativa sota el Reial Decret de Doctorat 99/2011. El fet que un programa de doctorat ja estigui adaptat implica que els doctorands que s'hi matriculin per primer any realitzaran el doctorat sota la nova normativa. Trobareu l'especificació "Nou RD 99/2011" rere el nom dels programes ja adaptats en el llistat de doctorats UABQuines novetats implica el nou Reial Decret 99/2011?

La UAB t'ofereix prop de 80 Doctorats, organitzats en 5 àrees de coneixement:

 També pots consultar el web del Ministeri d'Educació per veure les mencions.

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2014 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats