Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

Visites al campus en versió YouTube (T3)

Visita el Campus de la UAB

Coneix els programes d'intercanvi de la UAB amb l'Àlex Figueruelo!

L'Alex Figueruelo protagonitza la tercera temporada de les visites campus a la UAB, una sèrie de vídeos on podràs conèixer la universitat més a fons de la mà dels mateixos estudiants. Si bé la primera i segona temporada estaven centrades en ensenyar el campus i les facultats, aquest any hem volgut mostrar-te tot allò relacionat amb els programes d'intercanvi amb els que compta la universitat.

Tot això en menys de 5 minuts i sense sortir de YouTube! I és que per ser un autèntic UABer has de conèixer tots els racons que amaga el campus.

Visita'ns sovint que estem preparant molts més vídeos, o subscriu-te al nostre canal de YouTube per estar al dia de totes les novetats!Quant costa un erasmus?

L’Àlex parla dels diferents ajuts que podem obtenir en funció del programa que fagis i entrevista a estudiants que han anat d’Erasmus perquè expliquin per a què els ha cobert l’ajut i expliquin recomanacions de destinacions.

Learning agreement

En aquest capítol l’Àlex explicarà als alumnes tots els requisits i passos que s’han de tenir en compte per fer el "learning agreement", document en el qual, alumne i tutor d’intercanvis, decideixen quines assignatures farà aquest a la universitat de destí.

Què és Erasmus?

Definiries erasmus amb una paraula? Què t’han dit els amics que hi han anat? Quin és el millor curs per marxar? Aquestes i moltes més preguntes i respostes en el primer vídeo de VCVY Erasmus Edition.

On puc anar d'Erasmus?

Tot coneixem com anar d’Erasmus, però realment hi ha moltíssims programes de mobilitat de diferents durades i destinacions. L’Àlex serà l’encarregat d’aconsellar a un alumne que té moltes ganes de marxar, però no sap a on.

Com m'apunto a un Erasmus?

Per poder fer la sol·licitud, l'Àlex comptarà amb l'ajuda de dos estudiants que han fet un Erasmus, una coordinadora d'intercanvis, un responsable de la gestió acadèmica i una membre de l'ARI. Tots ells li explicaran els processos previs que cal tenir en compte abans d'inscriure't a finals d'octubre.

Tinc plaça, i ara què?

L’Àlex comprovarà si li han donat la plaça i què hauria de fer si té la confirmació. Després, explicarà amb 11 termes tot allò què s’ha de tenir en compte des d’aquell moment fins que faci l’acord d’estudis.