Manojo de ideas


Dilluns 16 de març, 17h
Sala Teatre de la UAB


JOAN ESTRADER: 'MANOJO DE IDEAS'


                                               

'Manojo de idees' és una hilarant reflexió sobre la creativitat i el disseny. Joan Estrader, des de la seva visió absurda de la realitat, ens fa veure d’una altra manera els objectes que ens envolten, reinterpretant com pot ser el procés creatiu . Ens il·lustra amb ingeni com la necessitat i la curiositat poden desembocar en idees originals, desbaratades o humorístiques.

 La peça es desenvolupa a través d’una selecció de dissertacions tan absurdes com simples amb el suport d'un muntatge audiovisual que inclou fotografies tomades pel propi autor. Amb aquests mitjans ens assenyala aspectes insòlits del procés creatiu.

La proposta no deixa d’evolucionar i mutar perquè va incorporant noves idees, noves imatges i objectes sobre els que reflexionar. La finalitat és estimular i potencial la curiositat del públic, al que es vol sorprendre i divertir amb la imaginació i, així, demostrar que la creativitat no és un concepte perenne, sinó un terme en constant evolució.  

Els treballs de l’actor i còmic català Joan Estrader han tingut una molt bona recepció per part de mitjans nacionals i internacionals que van des de La Vanguardia o Time Out. A Regne Unit va fundar la companyia de teatre ‘Really Really Company’ i amb les seves obres ha estat present a festivals de prestigi internacional com el Festival Cabaret Caktus de Munich, el Festival Internacional de Clown de Nueva York o el Festival Internacional de Teatre de Shanghai.


Intèrprets:
Joan Estrader