Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

Imatge Maleïdes les guerres web


Carles Beltran, Lali Barenys i Namina
Organitza: Cultura en Viu i l’Escola de Cultura de Pau (UAB)

El músic Carles Beltran, l’actriu Lali Barenys i la cantant Namina presenten Maleïdes les Guerres (i aquell qui les va fer). Com a artistes compromesos amb la societat, pretenen —des de l’àmbit de la creació, des de la Cultura— donar resposta al món convuls en què vivim. “Tenim armes de construcció massiva contra tanta destrucció” argumenten els autors.

De tal manera, reclamen l’arsenal que els és propi: les paraules, la música, la poesia, la creativitat i, en general, la cultura. Denuncien les guerres en totes les seves formes, ho fan amb la veu, la música i les paraules i reivindiquen que lluitar és el que ens fa estar vius i ser més lliures.

Maleïdes les guerres recull les paraules i testimoni dels autors, alhora que reuneix l’obra d’escriptors com Boris Vian o W. H. Auden, la poesia de Rimbaud o la música d’Ovidi Montllor, Bob Dylan o Silvio Rodríguez, entre d’altres.
Carles Beltran crea la música, combinant guitarra i piano, captivant-nos amb el seu estil particular; Namina hi posa la veu, singular i evocadora; i Lali Barenys, les paraules carregades de sentit.

Idea i guió: Lali Barenys i Carles Bertran
Paraules: Lali Barenys
Cant: Namina
Música: Carles Beltran

Dimarts 4 de desembre, a les 13.00h
Sala Teatre de la UAB