Lliurament dels Premis Literaris 2019

 

Lliurament dels Premis Literaris 2019
Universitat Autònoma i Ajuntament de Cerdanyola

Els guardons de narrativa breu, poesia i novel·la d’aquest certamen es donaran a conèixer el proper 9 de maig a la Sala Teatre UAB a les 18 h. L’edició del 2019 gairebé dobla la participació del 2017. L’acte s’inscriu en el marc de l’Any Joan Brossa i l’Any Teresa Pàmies.

La UAB i el consistori de Cerdanyola del Vallès proclamaran les obres guanyadores del X Premi de Narrativa Breu per a joves «Caterina Albert», el XXIV Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» i el XXV Premi de Novel·la «Valldaura – Memorial Pere Calders».

Enguany, S’han rebut 168 originals, davant els 162 del 2018 i els 93 del 2017. Talment, la participació ha augmentat per segon any consecutiu, de manera que les obres presentades posen en relleu la força del certamen.
L’acte de lliurament de premis acostuma a reconèixer alguna efemèride literària d’actualitat. Enguany, retrà homenatge a Joan Brossa (1919-1998) i a Teresa Pàmies (1919-2012) en commemoració del centenari del seu naixement.

L’acte comptarà amb l’actuació de la cantautora Lia Sampai, estudiant de la UAB, acompanyada de la guitarra d’Adrià Pagès, que ens presenten un conjunt de cançons (compostes en català, francès i anglès) que parteixen de la senzillesa, la poesia i la calma.

Així mateix, a l’esdeveniment hi intervindran Carles Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB; Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès; i Elvi Vila, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
 
Dijous 9 de maig, a les 18.00 h
Sala Teatre UAB