Concert Artem Trio

Artem Trio web

 

ARTEM TRIO
Finalistes del Concurs Paper de Música de Capellades del 2018

Artem trio, amb seu als Països Baixos, es va originar l’any 2015 a Holanda. Des de les seves primeres actuacions s’han distingit per la seva apassionada, energètica i expressiva interpretació.

El terme “Artem” (del llatí Ars, que significa art) expressa la seva fascinació per totes les diferents disciplines artístiques. Els seus projectes normalment combinen la música amb altres formes artístiques, des de la poesia a la pintura. L’objectiu del trio és compartir amb el públic les seves fonts d’inspiració (o les del compositor), que han empleat durant la preparació d’una obra.
 
A l'abril del 2018 van ser finalistes al Concurs "Paper de Música" de Capellades, rebent una molt bona crítica del Mestre Antoni Ros Marbà.
 
Artem Trio ha tocat en diferents auditoris dels Països Baixos, França i Espanya com també en festivals de renom com el ChambeR Music Fest Rotterdam, el Kamermuziekfestival den Haag, el Zoom Kamermuziekfestival o el Sona Mollet. El juliol de 2018 va ser convidat a participar, amb una beca, al festival Musique a Flaine (França). Actualment és membre de la fundació Stichting Muziek in Huis i de la associació Kunst in de Kamer.
 
El seu ampli interès musical es tradueix en un repertori que va des de el període clàssic fins a peces contemporànies. Les obres clau per a la seva formació formen part del seu repertori; no obstant, Artem Trio té especial interès en el repertori desconegut i poc programat.

Repertori:
Piano trio op. 39, Salvador Brotons
Piano trio N. 44 en mi Major, Hob. XV/28, Joseph Haydn
Piano trio N.2, op. 67, Joaquín Turina

Intèrprets:
Natalia Szmydt, violí
Violeta González Tomàs, violoncel
María López Belarte, piano

 
Dimecres 27 de març, a les 16.00 i a les 17.30 h
Sala Teatre UAB