Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

XXVII edició del Campus Esportiu i Saludable per a l'estiu 2023

21 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El 26 de juny començarà aquest campus d’estiu a les instal·lacions esportives universitàries, adreçat en preferència a la mainada de la Comunitat Universitària. S'allargarà, en 5 torns successius, fins al 28 de juliol. Les inscripcions estaran obertes des del 2 de maig a les 12 h.

grup de nens dels campus esportiu del SAF

El SAF organitza activitats esportives i activitats especials durant les vacances escolars per a menors nascuts entre els anys 2007 i 2019.

L’objectiu principal d’aquest campus, obert a tothom, és fomentar l’adquisició d’hàbits de vida saludables relacionats amb l’esport, la nutrició i la higiene en un marc d’activitats fisicoesportives de caire lúdic.

Segons l’edat, podran participar en diferents tipus d’activitats esportives, natació, jocs recreatius i d’altres, així com en activitats lúdiques o culturals, amb un 30% en llengua anglesa.

Aquí es pot consultar tota la informació sobre torns setmanalsactivitats preus del Campus Esportiu i Saludable 2023.

La inscripció serà online i estarà oberta des del 2 de maig (a les 12 h) fins a l'11 de juny del 2023, seguint aquestes instruccions per a la inscripció i aquestes respostes a les preguntes freqüents sobre el campus d'estiu.

Es farà una presentació online del campus, el dijous 4 de maig, a les 17.30 h i dues reunions online prèvies a l’inici: el dijous 1 de juny a les 14 h, per a persones que ja han fet inscripcions en edicions anteriors i el divendres 2 de juny a les 14 h, per a qui hagi fet la inscripció per primera vegada. En tots els casos, caldrà CONFIRMAR ASSISTÈNCIA a jacobo.yeste@uab.cat per rebre’n l’enllaç de connexió.

Dins de