Sala de premsa

Acte de cloenda de la FAS: "El voluntariat competent"

Imatge acte cloenda curs 2022-2023

La Fundació Autònoma Solidària celebrarà l’1 de juny l’acte de cloenda on donarà a conèixer la tasca de l’entitat durant el curs 2022-23 i les accions més rellevants. Es realitzarà una taula rodona amb persones que van participar en programes de voluntariat que valoraran les competències que han adquirit més enllà de les aules i que els hi ha servit com a formació i incorporació al món laboral.

22/05/2023

Estem arribant a final de curs i, la FAS, ha organitzat l’acte de cloenda per reunir a totes les persones vinculades d’alguna manera als programes d’acció social universitària. En aquesta trobada les persones protagonistes seran les estudiants que han fet un voluntariat, el PAS i PDI col·laborador i també membres d’entitats, ajuntaments, donants i finançadors que han fet possible l’activitat d’aquest curs.

La presentació de l’acte, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB el dia 1 de juny a les 12:30h, la farà l’Àlex Figueruelo, estudiant de periodisme a la UAB, que donarà a conèixer les novetats d’aquest curs. I donarà pas a una taula rodona sobre “El voluntariat competent”, on persones que han passat per programes de voluntariat explicaran com els ha servit la tasca social en la seva incorporació al món laboral. Finalment, el tancament de l'acte el durà a terme el rector de la UAB, Javier Lafuente. 

A més a més, mitjançant un audiovisual es presentarà un resum de l’impacte de les activitats d’enguany i s’acabarà amb un pica-pica de tancament per a tots els assistents.

Per assistir-hi cal fer l’ inscripció en aquest formulari.