Webinar sobre la Síndromes de Sensibilització Central

Cartell notícia webinar sobre la fibromiàlgia

En el marc del Dia Mundial de la Fibromiàlgia (12 de maig), hem organitzat un seminari web sobre la Síndrome de Fatiga Crònica i d’altres Síndromes de Sensibilització Central (SSC), que tindrà lloc el proper 27 de maig a les 12:00 hores, via Teams.

20/05/2021

De ben segur que heu sentit a parlar d’elles, potser fins i tot coneixeu gent que les pateixen, però... què en sabeu realment d’aquestes síndromes?

Sabeu que tenen causes físiques i no psicosomàtiques com molta gent es pensa?

Coneixeu com s’originen i com es diagnostiquen?

El seminari web serà conduït pel Dr. José Alegre, cap del Grup d’Investigació Clínica de la Unitat de SSC de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, on farem un passeig per aquestes síndromes que començarà amb la definició del nou concepte de Síndromes de Sensibilització Central (SSC) que avui dia engloba totes aquestes dolències.  

Continuarem veient la importància de la coordinació entre entitats de diferents nivells per afrontar el repte de sensibilitzar a la societat.

També podrem conèixer com es realitza la diagnosi sota el model de la Síndrome de Fatiga Crònica i els fenòmens associats dintre de les SSC, i finalment veurem en quin punt està la investigació en aquests moments i cap a on van les noves línies terapèutiques per millorar la qualitat de vida, tant de les persones que les pateixen com del seu entorn.

Accediu al seminari web a través d'aquest enllaç: https://cutt.ly/Vb9H71p

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar