Un investigador predoctoral de la UAB guardonat amb el premi Idea Puzzle 2018

Aquest premi busca promoure el rigor científic i la rellevància socio-econòmica de la recerca doctoral.

27/08/2018

L’investigador predoctoral Jaume Gardela ha sigut guardonat amb el premi Idea Puzzle 2018 pel seu disseny de recerca titulat Development of vitrification cryotolerance in bovine oocytes through cold stress supervisat per Manel López-Béjar.

El premi consisteix en una ajuda econòmica de 1.000 euros i s’atorga al millor disseny de recerca predoctoral creat amb el programari Idea Puzzle®, una eina visual que, mitjançant 21 preguntes, ajuda a la presa de decisions per dissenyar projectes de recerca des del punt de vista de la filosofia de la ciència.

La UAB col·labora amb Idea Puzzle des de fa uns anys i tots els investigadors predoctorals tenen accés tant al programari com a la participació en el premi.

 

Notícies relacionades

7a Cursa Solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3

Èxit de la cursa de la UAB amb 1.800 participants

La UAB crea la CORE d’Educació i Ocupabilitat

La UAB crea la CORE d’Educació i Ocupabilitat

Amb la voluntat de donar resposta als reptes que planteja la societat en educació i ocupabilitat, la UAB ha creat una nova Comunitat de Recerca Estratègica (CORE), que té com a objectius principals fer més visible la recerca que s’està fent en aquests camps i facilitar la transferència de la tasca investigadora cap al territori. Llegir més

Totes les notícies