Un documental web recull entrevistes als rectors i rectora anteriors

Rectors i rectores de la UAB

Un documental web repassa els 50 anys d'història de la UAB a través d'entrevistes a les persones que han ocupat el càrrec de rector o de rectora. Es poden veure les entrevistes íntegres o per fragments temàtics. L'espai està adaptat per ser visualitzat des de dispositius mòbils.

20/06/2019

Amb motiu de la commemoració del cinquantè aniversari de la UAB, l'Àrea de Comunicació i Promoció ha realitzat un documental web que recull entrevistes a les persones que han ocupat el càrrec de rector o de rectora de la Universitat per tal que ens relatin la història de la institució a través de les seves experiències com a màxims representants institucionals. Els seus testimonis representen un valuós document sobre l’evolució de la UAB al llarg dels seus cinquanta anys d’existència.

Les entrevistes es poden veure en aquesta aplicació multimèdia on hi ha la possibilitat tant de visionar-les íntegres com de visualitzar-ne fragments segons el tema escollit. A més, es poden fer cerques temàtiques i sentir el que han dit al respecte els diferents rectors i rectora. Aquest espai està adaptat també per ser visualitzat des de dispositius mòbils.

Més informació: Rectors i rectores de la UAB

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

María Valdés i Maite Paramio

Canvis a l’Equip de Govern de la UAB

A partir de l’1 d’agost seran efectius canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés serà la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

Totes les notícies