Tres projectes de UAB-Emprèn, al congrés Bizbarcelona

Emprenedors UAB

Green Granja, Arspect i Ecomeal, guanyadors en edicions recents de STARTUP LAB UAB, participaran al Cinquè concurs de pitch de projectes universitaris. Tindrà lloc el proper 12 de juny, dimecres, a les 18.00 h al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

06/06/2019

Al Cinquè concurs de pitch de projectes universitaris, organitzat per la Xarxa d’Emprenedoria Universitària de Catalunya (XEU) dins del congrés Bizbarcelona, s’hi presentaran una sèrie de projectes emprenedors sorgits de les diverses universitats catalanes, prèviament seleccionats. Un jurat de prestigi escollirà l’equip que presenti el millor projecte i el millor pitch.

Representaran la UAB a la competició tres projectes nascuts del programa UAB-Emprèn. El primer d’ells, Green Granja, és la creació de María José Romero i Sandra Villegas, i es basa en una aplicació per promoure la inclusió social i la inserció laboral de col·lectius vulnerables a través de la recuperació de zones verdes i del contacte amb la natura. Per altra banda, Arspect, impulsat per Josep Arguimbau, és un projecte B2B que té per objectiu el lloguer i la compra d’obres d’art en un sector específic. Per últim, Ecomeal és una aplicació per incentivar el consum d’aliments vegetarians en restaurants i contribuir a la reducció d’emissions de CO2 de la indústria càrnica, i ha estat ideada per Pol Salat i Marc Gómez.

El concurs tindrà lloc el proper 12 de juny, dimecres, a les 18.00 h a la sala L9 BIZBARCELONA del pavelló 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, on se celebrarà el congrés Bizbarcelona. Tota la informació sobre l’esdeveniment, al seu web.

 

Notícies relacionades

Persones estudiants

Tallers d'emprenedoria social

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ofereix formació a l'alumnat en l'àmbit de l'emprenedoria social i col·laborativa.

Totes les notícies