Tornen les "activitats de campus" a la UAB

Campus UAB

El 14 d'octubre comencen les "activitats de campus", una iniciativa que va començar l'any passat per incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a un programa d'activitats que tindran lloc durant el curs -s'han fixat vuit dates en la franja horària de les 13 h a les 15 h- en què s'aturarà l'activitat acadèmica.

07/10/2019

A proposta de l'Equip de Govern de la UAB i amb el consens de les facultats, el Consell de Govern va fixar vuit dies -repartits entre els dos semestres acadèmics- que, en la franja horària de les 13h a les 15h, es reservi per a poder fer "activitats de campus". Aquestes activitats les podran organitzar les facultats, els col·lectius d'estudiants, els serveis de la UAB, etc.

Aquests dies són el dilluns, 14 d'octubre; el dijous, 7 de novembre -dia de la Festa Major-; el dimarts, 10 de desembre de 2019; i el dimecres, 15 de gener; el dimarts, 18 de febrer; el dimarts, 18 de març; el dijous, 16 d'abril; i el divendres, 15 de maig de 2020.

L'objectiu és facilitar l'organització i assistència a activitats no acadèmiques, i treure així més profit de la concentració de coneixement divers que té lloc a la Universitat Autònoma, especialment després de la desaparició de les antigues assignatures de campus amb el nou pla Bolonya.

S'espera que aquesta iniciativa incentivi l'organització d'activitats i alhora faciliti la relació entre l'alumnat de la UAB.

Dilluns, 14 d'octubre
El dilluns 14 d'octubre, la Facultat de Traducció i d'Interpretació organitza la conferència Asia and Climate Action: Putting the dragon back in the box?, a càrrec de Christopher Dent, professor de la Edge Hill University (Regne Unit). El catedràtic de la UAB, David Saurí, presentarà la xerrada i moderarà el debat que tindrà lloc a l'aula 4 de la Facultat de Traducció i d'Interpretació a les 13 h.  La conferència està organitzada per la facultat en coordinació amb el grup de recerca GREGAL del Departament de Traducció i d'Interpretació i d'estudis de l'Àsia Oriental i la Asociación Española de Estudios de Asia Oriental.

El mateix dilluns, 14 d'octubre, a les 13 hores, la Sala de Graus de la Unitat Docent de Germans Trias i Pujol, a Badalona, acollirà la conferència "Que el alimento sea tu medicina y tu medicina el Alimento (Hipócrates)", que impartirà María Laura Galizzi, especialista en Clínica Mèdica i Gastroenterologia de la Universidad Nacional de Rosario (Argentina).