Tornen les "activitats de campus" a la UAB

Campus UAB

El 14 d'octubre comencen les "activitats de campus", una iniciativa que va començar l'any passat per incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a un programa d'activitats que tindran lloc durant el curs -s'han fixat vuit dates en la franja horària de les 13 h a les 15 h- en què s'aturarà l'activitat acadèmica.

07/10/2019

A proposta de l'Equip de Govern de la UAB i amb el consens de les facultats, el Consell de Govern va fixar vuit dies -repartits entre els dos semestres acadèmics- que, en la franja horària de les 13h a les 15h, es reservi per a poder fer "activitats de campus". Aquestes activitats les podran organitzar les facultats, els col·lectius d'estudiants, els serveis de la UAB, etc.

Aquests dies són el dilluns, 14 d'octubre; el dijous, 7 de novembre -dia de la Festa Major-; el dimarts, 10 de desembre de 2019; i el dimecres, 15 de gener; el dimarts, 18 de febrer; el dimarts, 18 de març; el dijous, 16 d'abril; i el divendres, 15 de maig de 2020.

L'objectiu és facilitar l'organització i assistència a activitats no acadèmiques, i treure així més profit de la concentració de coneixement divers que té lloc a la Universitat Autònoma, especialment després de la desaparició de les antigues assignatures de campus amb el nou pla Bolonya.

S'espera que aquesta iniciativa incentivi l'organització d'activitats i alhora faciliti la relació entre l'alumnat de la UAB.

Dilluns, 14 d'octubre
El dilluns 14 d'octubre, la Facultat de Traducció i d'Interpretació organitza la conferència Asia and Climate Action: Putting the dragon back in the box?, a càrrec de Christopher Dent, professor de la Edge Hill University (Regne Unit). El catedràtic de la UAB, David Saurí, presentarà la xerrada i moderarà el debat que tindrà lloc a l'aula 4 de la Facultat de Traducció i d'Interpretació a les 13 h.  La conferència està organitzada per la facultat en coordinació amb el grup de recerca GREGAL del Departament de Traducció i d'Interpretació i d'estudis de l'Àsia Oriental i la Asociación Española de Estudios de Asia Oriental.

El mateix dilluns, 14 d'octubre, a les 13 hores, la Sala de Graus de la Unitat Docent de Germans Trias i Pujol, a Badalona, acollirà la conferència "Que el alimento sea tu medicina y tu medicina el Alimento (Hipócrates)", que impartirà María Laura Galizzi, especialista en Clínica Mèdica i Gastroenterologia de la Universidad Nacional de Rosario (Argentina).

 

Notícies relacionades

Spring challenges

Nous reptes de l’ECIU University

L'ECIU University busca fer un impacte real a la societat a través de la resolució de nous reptes. D'entre els vint-i-nou reptes programats per al 2n semestre, la UAB n’ofereix dos.  

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

Una estudiant de Dret, guardonada pel seu TFG sobre el món casteller

L’alumna de la Facultat de Dret, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb un Treball Fi de Grau sobre la regulació administrativa del món casteller, una temàtica molt poc estudiada segons el jurat.

Totes les notícies