Torna el concurs “Tesi en 4 minuts”

Concurs

El repte plantejat pel concurs consisteix en què els estudiants de doctorat que no hagin defensat la seva tesi expliquin oralment el tema de la seva recerca durant un màxim de 4 minuts. El termini per a presentar les propostes estarà obert del 27 de febrer al 21 de març.

31/01/2019

El concurs Tesi en 4 minuts, organitzat per l’Escola de Doctorat, planteja el repte als estudiants de doctorat d’explicar oralment la seva recerca durant un màxim de 4 minuts, en un llenguatge fàcilment comprensible, per a un públic en general.

Els aspirants podran enviar les seves propostes entre el 27 de febrer i el 21 de març. Les propostes que passaran a la final seran seleccionades per una comissió d’investigadors i membres de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat.

El 9 d’abril s’informarà per correu electrònic a les persones seleccionades que hauran de preparar una presentació oral. Les presentacions tindran lloc el 16 de maig, en un acte públic realitzat a la sala de graus de l'edifici U - Escola de Doctorat i Escola de Postgrau, i retransmès en directe al web de la UAB.

El primer premi consistirà en una dotació econòmica de 800 euros; el segon, de 500 euros i el premi del públic, de 200 euros.

Més informació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies