Sessió sobre perspectiva de gènere en recerca

Estudiants i formadora a la sessió de dimecres

Aquest curs s’emmarca dins del programa de formació en competències transversals de doctors i respon als objectius d’igualtat de gènere del programa H2020.

10/12/2018

El passat dimecres l’Observatori per a la Igualtat de la UAB, en col·laboració amb l’Escola de Doctorat, va impartir un curs adreçat a joves investigadors per aprofundir en la inclusió i la perspectiva de gènere a l’àmbit de la recerca.

Aquesta sessió, que va tenir una molt bona acollida, va estar orientada a potenciar una mirada crítica per detectar biaixos de gènere i estereotips, així com evitar l’androcentrisme, als projectes de recerca.

Amb aquesta iniciativa, la UAB contribueix a la conscienciació i compromís de superació de les desigualtats de gènere i promou la creació de projectes i dissenys tecnològics que explicitin la dimensió sexe-gènere, seguint  les recomanacions del programa H2020.

 

Notícies relacionades

Jordina Belmonte

Es preveuen nivells de pol·len molt alts per a aquesta primavera

Les pol·linitzacions d’aquesta primavera i estiu començaran en el moment habitual però seran molt importants. Així ho han explicat investigadors de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya de l’ICTA-UAB i del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia, que han presentat les previsions per a la primavera i l’estiu. Llegir més

AppAnglesRellotgeGaudi

La UAB participa en la creació d'una aplicació mòbil per millorar la comprensió lectora de l'anglès

Unir l’aprenentatge de l’anglès i el joc en una app és el que ha fet el projecte europeu StratApp amb "StratApp – The Art of Reading", una aplicació mòbil per motivar els estudiants universitaris a millorar la seva comprensió lectora de l’anglès. El contingut de l'app ha estat dissenyat per professorat de la UAB, la Universitat Rovira i Virgili, i altres universitats europees.

Llegir més

Totes les notícies