Participa a la Festa Major de la UAB 2018!

FMUAB18

Ets estudiant de la UAB? Formes part d’un grup de música? O potser prefereixes gestionar una paradeta? De qualsevol de les maneres, ja pots participar a la FMUAB18, que tindrà lloc el proper 8 de novembre.

04/10/2018

El proper 8 de novembre el Campus de la universitat s’omplirà d’estudiants, grups musicals, activitats i paradetes amb la celebració de l’FMUAB18. Aquestes i moltes més són les formes en les que, com a membre de la comunitat universitària, podràs participar a la Festa Major. En aquesta edició, el programa d’activitats girarà entorn el lema #UABrefugi: l’Autònoma acull. La vicerrectora d'Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno, explica el per què del lema escollit a un vídeo publicat al Facebook de l’FMUAB.

Si sou un grup d’estudiants i voleu tenir una paradeta per a la Festa Major, ja la podeu sol·licitar omplint aquest formulari. Les paradetes són un segell distintiu i una part important de la pròpia organització de l’FM que, aquest any,  tindrà lloc entre les 13 h i les 21 h, i comptarà amb 55 paradetes d’estudiants. Podeu consultar les bases de participació i altres qüestions logístiques al web de Participació Estudiantil. Això sí: és fonamental que el grup d’estudiants que vulgui sol·licitar paradeta estigui íntegrament format per estudiants matriculats (mínim vuit) en el curs vigent a la UAB.

Els estudiants amb paradeta hauran de participar en una trobada formativa i informativa on s’exposarà el funcionament bàsic de la festa, on se’ls formarà per a que puguin contribuir en el consum responsable i la gestió mediambiental, com ara, fent servir gots reutilitzables. També contribuiran i col·laboraran en la difusió de les mesures de seguretat i evacuació.  El termini per a sol·licitar-ne una finalitzarà el proper 21 d’octubre i l’adjudicació es farà pública el 24 d’octubre.

Si formes part d’un grup de música, actues, balles, cantes, recites, ets DJ, i vols actuar o tocar durant la FMUAB18, pots presentar-te al Premi Autònoma Actua. Fins al 15 d’octubre podeu presentar les vostres propostes per tal de ser un dels grups escollits per tocar a la Festa Major. Com a novetat, aquest curs, la meitat de les actuacions de l’FM s’escolliran per vot popular a les xarxes socials.

Si alguna vegada has format part de la comunitat de la UAB, ja sigui com alumni, alumnat, personal d’administració i serveis i cos docent, i has assistit a alguna de les edicions passades de la Festa Major, amb motiu de la celebració dels 50 anys de l’Autònoma, des de l’Alumni volen fer un recull de fotografies històriques de l’FMUAB. Les imatges es poden presentar fins al 21 d’octubre i la guanyadora rebrà una càmera Polaroid OneStep 2.
 

Molt aviat us arribaran moltes més propostes per poder participar a l’FMUAB18!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies