Obertes les inscripcions per al segon semestre del Mentor

Mentor

Vols conèixer a estudiants d’altres països i, de pas, practicar idiomes? El Mentor es el teu programa. Les inscripcions del segon semestre del curs 2018/2019 estan obertes fins al 12 de desembre de 2018. 

03/05/2018

El Mentor es un programa que pretén facilitar l’arribada i l’estada dels estudiants internacionals a la UAB a través de la interacció i la creació de xarxes amb estudiants locals. El mentor o mentora fa d’acompanyant als estudiants d’altres països en la seva integració al món acadèmic social i cultural de la universitat, i, alhora, els mentors aconsegueixen una experiència positiva d’intercanvi cultural i a més poden practicar idiomes.

Els estudiants que vulguin fer de mentor o mentora durant el segon semestre del curs 2018/2019 es poden apuntar a través del web de la Unitat de Dinamització Comunitària fins al 12 de desembre de 2018. Això sí: han de ser estudiants locals matriculats a estudis de grau a la UAB, però no del primer any, i hi ha d’haver estudiants internacionals a la seva facultat que hagin sol·licitat un mentor. Aquesta activitat té un reconeixement de 2 ECTS si es realitza el primer semestre i un total de 3 ECTS si es fa ambdós semestres.

Per a qualsevol dubte podeu escriure al següent correu: mentor.estudiants@uab.cat
 

 

Notícies relacionades

ArnauNogueraTopOne2019

"Treure bones notes és qüestió de constància"

Arnau Noguera Segura, procedent de l'Institut Antoni Torroja (Cervera), ha estat l'estudiant que ha accedit a un grau de la UAB amb la nota més alta, un 13,866. Cursarà Genètica el curs vinent. No sap com serà la universitat però sí que es mostra molt il.lusionat. Llegir més

Totes les notícies