Obertes les inscripcions del pla formació del professorat

Aula estudiants

La Unitat de Formació i Innovació Docent (ICE-OQD) obre una nova edició del Pla de Formació  Docent per al professorat. L'oferta formativa inclou formació permanent, formació per a personal novell (Programa FDES) i formació a mida. Les incripcions es poden fer a través del web.

12/12/2019

La Unitat de Formació i Innovació Docent (ICE-OQD) obre una nova edició del Pla de Formació  Docent per al professorat. L'oferta formativa inclou formació permanent, formació per a personal novell (Programa FDES) i formació a mida. 

La formació permanent consisteix en accions formatives que aporten eines pràctiques de suport a la funció docent relacionades amb els sistemes d'avaluació, la comunicació, la planificació docent i el desenvolupament de les competències personals. El programa de cursos i el formulari d'inscripció estan disponibles al web.

El FDES és el programa d'acreditació en Formació Docent en Educació Superior. Té com a finalitat potenciar les competències docents del professorat de la Universitat referides a la planificació del procés d'ensenyament-aprenentatge, la utilització d'estratègies i recursos didàctics i el sistema d'avaluació dels estudiants en el marc de l'EEES. S'adreça, preferentment, al professorat novell que porta menys de 5 anys impartint docència a la UAB. El programa de cursos i el formulari d'inscripció estan disponibles al web.

La Unitat de Formació i Innovació Docent (ICE-OQD) obre una convocatòria d'ajuts per a la formació a mida amb l'objectiu d'atendre les necessitats formatives específiques per a la millora de la docència de la comunitat universitària. Les sol·licituds es poden presentar a través d'un formulari electrònic del 2 de desembre de 2019 al 15 de gener de 2020 en la primera convocatòria. S'obrirà una segona convocatòria del 15 d'abril a l'1 de juny de 2020.
 

 

Notícies relacionades

SAF UAB

El SAF ofereix noves promocions fins al 31 de gener

Durant el mes de gener, les altes al SAF tenen un 50% de descompte a la matrícula. A més, els abonaments fets en línia entraran en el sorteig d'una gratuïtat entre els mesos de març i agost. El SAF també ofereix la modalitat d'abonament "DUO" i "Porta amics al SAF".

Totes les notícies