Oberta la convocatòria 'Empleo Joven' per a la contractació de personal tècnic i de gestió d'R+D en formació a la UAB

Estudiants pel campus

La UAB ha obert, a través de la plataforma de selecció de la Unitat de Personal Acadèmic, i fins el 27 de novembre, el termini per a la presentació de candidatures per a la contractació de personal tècnic i de gestió d'R+D en formació 'Empleo Joven'.

18/11/2019

El Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Empleabilitat en R+D+i destina un total de 40.000.000 d'Euros a centres d'R+D per a la contractació de personal tècnic i de gestió d'R+D en formació. La UAB ha aconseguit en el marc d’aquesta convocatòria oferir sis places temporals de Tècnic de Suport a la Recerca en formació a les següents destinacions:

- Unitat de Gestió de Dades de l’Àrea de Gestió de la Recerca - LG2O
- IGOP - LG3O 
- Unitat de Química analítica - LG2L
- Oficina de valorització i Patents - LG1Q
- Unitat de Coordinació dels Serveis de Suport a la Recerca i a la transferència de coneixement - LG1Q
- Institut de Neurociències - LG3L
 
Els contractes són de dos anys a jornada completa en formació i s'adrecen a joves menors de 30 anys i que hagin obtingut la titulació d'accés ens els darrers 5 anys. Els aspirants, en cas de resultar beneficiaris de l'ajut, cal que estiguin inscrits al Sistema Nacional de Garantía Juvenil.
 
La presentació de candidatures es pot fer a través de la plataforma pròpia de selecció de la UAB, on cada candidat pot consultar la resolució i les bases de cada plaça.
 
Més informació:

 

Notícies relacionades

Totes les notícies