Noves plantilles de PowerPoint de la UAB

Noves plantilles PowerPoint de la UAB

Estrenem tres models de plantilles de PowerPoint amb un nou disseny. Descarrega-te-les per fer presentacions institucionals, acadèmiques o promocionals de la Universitat.

21/11/2019

Descarrega't les plantilles de PowerPoint de la UAB per fer-les servir per a qualsevol presentació institucional, acadèmica o promocional de la Universitat Autònoma de Barcelona. Pots triar entre 3 models diferents. Les trobaràs al Manual d’Identitat i Imatge Corporativa, al web de la UAB.

Les noves plantilles integren un nou disseny de les columnes de la UAB, estilitzades i reinterpretades amb els colors de la Universitat. També trobaràs una altra versió amb diverses fotos del Campus.

Cadascun dels models inclouen plantilles de portada, de separadors, de textos destacats, de pàgines amb gràfiques... L’objectiu és facilitar-te que tinguis a l’abast recursos per a qualsevol tipus de presentació: per a un congrés, per a una formació, per a una presentació interna, per a una presentació externa sobre la Universitat, etc.

Al Manual d’Identitat i Imatge Corporativa hi trobaràs no només tota la normativa sobre l’ús de la marca UAB i la implementació del nostre logotip, sinó també una pila de recursos com ara les diferents disposicions del logotip, els vídeos sobre la UAB o aquestes noves plantilles de presentacions de PowerPoint.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

   

  Notícies relacionades

  Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

  Acords del Consell de Govern de la UAB

  El Consell de Govern de la UAB, reunit el dia 15 de gener en sessió extraordinària, ha aprovat tres mesures excepcionals relatives a l’avaluació que es mantindran durant el curs 2020-2021 donada la situació d’emergència sanitària generada per la Covid-19.

  Totes les notícies