Nou Webinar sobre els beneficis d’un Doctorat Industrial

Webinar Doctorat Industrial

El dia 2 de desembre, a les 17 h tindrà; lloc un webinar adreçat a estudiants de màsters oficials, on s'explicaran els beneficis de fer un Doctorat Industrial i què cal fer per a estar informats de les propostes i de les convocatòries.

24/10/2020

Reserva't el pròxim 2 de desembre, a les 17 h. El Doctorat Industrial pot ser una gran oportunitat per a tu. No et perdis el webinar!

Encara no tens clar què vols fer quan acabis el teu màster? Hi estàs fent el teu TFM en una empresa i creus que pot servir per a millorar-la i crear una tesi?

El pròxim 2 de desembre, a les 17 h s'esdevindrà un webinar adreçat a estudiants de màsters oficials,  on s'explicaran els beneficis de fer un Doctorat Industrial i tot el que necessites per poder fer-lo

Com a invitada especial hi serà la Núria Roigé, doctora industrial a Aigües de Barcelona, i que actualment continua treballant a l'àrea de planificació de l’empresa. Tot un cas d'èxit perquè sentis que tu pots ser el següent en aconseguir-ho.

Cada any la Generalitat ofereix 100 ajudes per a realitzar un Doctorat Industrial en empreses i institucions de manera dual, per així fomentar la transferència de coneixements entre el doctorant i l’empresa.

Un Doctorat Industrial ofereix 3 anys de contracte amb un salari mínim de 22.000 € bruts a l’any, matrícula gratuïta a la UAB i una bossa de viatges per a fer estades internacionals i/o assistir a congressos.

Què més necessites per assistir-hi? Només cal que omplis aquest formulari.

Més informació:

Doctorats Industrials

Vídeo Promocional dels Doctorats Industrials

Doctorats UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies