Nou grup de teatre per a majors de 50 anys

Sessió de treball del Taller de Teatre per a Majors de 50 anys

Donat l’èxit de convocatòria que durant 6 anys ha acompanyat aquest taller de teatre, al 2020 obrim un nou grup, també sota la direcció de Marta Sorribas, que començarà els assaigs el proper mes de gener. Només cal tenir més de 50 anys i ganes de fer teatre!
 

04/12/2019

L’únic requisit és ser major de 50 anys, tenir disponibilitat els dimarts al matí i ganes de fer teatre

El Taller de teatre per a majors de 50 anys organitzat per Cultura en Viu en col·laboració amb Universitat a l’Abast, des del primer any ha estat un èxit de convocatòria i ha exhaurit totes les places que s’ofereixen, deixant fins i tot gent en llista d’espera que finalment no han pogut participar en el taller.

Enguany, les inscripcions del grup de divendres d’aquest taller es van esgotar en un sol matí, i és per aquest motiu que aquest curs acadèmic 2019/20 proposem un nou grup.

Aquest segon grup començarà els assaigs a partir del proper 28 de gener, i l'horari d'assaig serà dimarts de 9.15 a 11.45h. Tindrà la mateixa estructura que l’altre grup, i estrenarà el seu espectacle a finals del mes de juliol a la Sala Teatre de la UAB.

L’únic requisit per a participar en aquest taller és ser major de 50 anys i tenir ganes de fer teatre, no cal cap tipus d’experiència prèvia.

Al vídeo podeu veure l’ambient que es respira durant els assaigs d’aquest grup mentre treballen en el nou epsectacle. Durant aquests 6 anys el grup ha interpretat clàssics de Molière, Txèkhov i de Shakespeare com “Somni d’una nit d’estiu”, i comèdies de l’escena teatral contemporània com "Spot".

Les inscripcions ja estan obertes i les places s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Podeu consultar tota la informació i fer la inscripció al web del taller.

Per més informació podeu consultar amb cultura.enviu@uab.cat o al 93 581 22 04.