Lliurat el premi Laurel al Projecte Bastida-UAB

Lliurat el Premi Laureal a Projecte-Bastida

La rectora de la Universitat, Margarita Arboix, i el coordinador del Projecte Bastida-UAB, el catedràtic de Prehistòria Vicenç Lull, han recollit el reconeixement del Col·legi de Periodistes de la Regió de Múrcia en la categoria de Ciència i Recerca. L'acte d'entrega ha tingut lloc el 13 de novembre a la capital murciana.

16/11/2018

Els periodistes murcians han reconegut amb aquest premi les tasques d'investigació, conservació del llegat arqueològic i difusió del coneixement realitzades pel Projecte Bastida-UAB. També l'esforç continuat per comunicar els descobriments i resultats a tota mena d'audiències d'aquest projecte, coordinat pels professors del Departament de Prehistòria Vicenç Lull, Rafael Micó, Cristina Rihuete i Robert Risch.
 
Els “Laureles” de Múrcia es lliuren des de l’any 1962. Altres guardonats de l’edició d’enguany, la 56a, han estat la Confederació Regional d'Organitzacions Empresarials de Múrcia (CROEM) en la categoria d'Economia i Empresa; el compositor Roque Baños en la categoria de Cultura; els equips Mujer-Menor (EMUME) de la Guàrdia Civil, en la de Societat i la motorista Ana Carrasco en la d'Esports. El premi “Laurel extraordinari” s’ha concedit als pares de l'Estatut d'Autonomia de la Regió de Múrcia, en el seu quarantè aniversari.
 
Imatge: De dreta a esquerra: Vicente Lull, catedràtic de Prehistòria i coordinador del "Projecte Bastida-UAB"; Antonio Gómez, president del Consell Rector dels Premis "Laureles de Múrcia"; Margarita Arboix, rectora de la UAB; Fernando López, president de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia; Rosa Peñalver, presidenta de l'Assemblea Regional de Múrcia; Eva Celdrán, directora de Laboratoris del "Projecte Bastida-UAB" i Juan Antonio de Heras, president de la Fundació Associació de la Premsa de Múrcia i degà del Col·legi Oficial de Periodistes.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies