Sala de premsa Premsa i mitjans

Les VI Jornades Científiques de l’INc apleguen més de 130 investigadors

VI Jornades Científiques de l’INc
L’Institut de Neurociències (INc) ha celebrat recentment les VI Jornades Científiques, que van comptar amb la participació de més de 130 investigadores i investigadors sèniors i joves. Carmen Sandi, presidenta de la Federation of European Neuroscience Societies (FENS), va ser l’encarregada d’impartir la conferència plenària.

18/10/2018

Les Jornades es van celebrar a Sant Feliu de Guíxols (Girona) els passats 10 i 11 d'octubre. Al llarg dels dos dies, investigadors i estudiants del programa de doctorat en neurociències van presentar els seus treballs científics en forma de comunicacions orals i pòsters, sobre diferents àmbits, com ara biologia molecular, fisiologia o psicobiologia, tots ells relacionats amb aspectes de neurociència bàsica o aplicacions clíniques relatives a malalties neurodegeneratives.

Carmen Sandi, actual presidenta de la Federation of European Neuroscience Societies (FENS) va dictar la conferencia plenària de les Jornades, que va dur per títol “Brain mictochondria and metabolism on anxiety, behavioral drive and motivation”. La investigadora va destacar l’alt nivell científic i la motivació dels participants.

A més, durant les jornades es va entregar al Dr. Miguel Chillón el premi Overleaf a l’article destacat del 2017, i a la Dra. Belén García-Lareu, a Sergi Verdés i a Kevin Aguilar els premis Palex a les millors imatges de microscòpia.Vídeo de les Jornades