La UAB rep a representants de tretze universitats d'Índia, Indonèsia i Iran

Estudiants

Representants de tretze universitats d'Índia, Indonèsia i Iran visitaran la UAB per prendre contacte amb el campus i facilitar la col·laboració en recerca i en intercanvi d'estudiants i de personal. La trobada tindrà lloc el 12 de desembre i està organitzada per l'Aliança 4 Universitats.

05/12/2017

El 12 de desembre, la sala "Carles Perelló" de l'Escola de Postgrau acollirà la jornada Erasmus+ KA107 Staff Week, en què participaran representants de tretze universitats d'Índia, Indonèsia i Iran. L'objectiu de la trobada és donar a conèixer la UAB als representants de les institucions asiàtiques i emprendre les col·laboracions en projectes de recerca i en mobilitat d'estudiants (tant de grau com de màster i doctorat), professorat i personal administratiu. Més específicament, es vol facilitar la mobilitat dins el programa Erasmus+ Key Action 107 entre països europeus i països associats extracomunitaris.

La trobada començarà a les 9,45 h. Els visitants d'Índia, Indonèsia i Iran seran rebuts per Maite Paramio, adjunta al Vicerectorat de Relacions Internacionals, i Marta Vilalta, cap de l'Àrea de Relacions Internacionals. Després de familiaritzar-se amb la UAB i la seva estratègia de relacions internacionals, podran oferir una presentació sobre les seves respectives universitats.

Es tracta d'algunes de les universitats més destacades dels seus respectius països i tenen relació amb l'Aliança 4 Universitats (integrada per, a més de la UAB, les universitats Autònoma de Madrid, Carlos III i Pompeu Fabra), que organitza la trobada. Hi participaran membres de tres universitats iranianes ubicades a Teheran, de tres universitats índies de Delhi i Bombai, i de set universitats d'Indonèsia.

Més informació: Aliança 4 Universitats

 

Notícies relacionades

Totes les notícies