Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB presenta ICALP, un centre internacional pioner en dret animal

International Center for Animal Law Policy (ICALP)
Marita Giménez Candela, professora de la UAB, encapçalarà el nou International Center for Animal Law Policy, que aplegarà investigadors de la UAB i de diverses institucions estrangeres. L'acte de presentació del centre té lloc el 20 de maig i hi participa l'expert en dret animal David Favre.

19/05/2016

El 20 de maig, l'Hotel Campus de la UAB acull l'acte de presentació de l'International Center for Animal Law Policy (ICALP), que aplegarà investigadors de la UAB i d'altres institucions d'arreu del món.

Es tracta del primer centre internacional i interdisciplinari de dret animal i polítiques públiques i estarà dirigit per Marita Giménez Candela, professora del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques de la UAB i coordinadora del màster en Dret Animal i Societat. L'acte de presentació comptarà també amb la participació de David Favre, professor de la State University of Michigan i un destacat expert en dret animal, i d'Esther Zapater, degana de la Facultat de Dret.

El nou centre aplegarà especialistes dels àmbits del dret, la veterinària, l'humanisme, la biodiversitat, les ciències de la salut, la comunicació i les ciències polítiques. Vol esdevenir una referència en el camp de les polítiques públiques i la protecció jurídica dels animals, així com en el respecte social pels animals en general.

Més informació: Dret Animal