La UAB ofereix un taller virtual sobre 'Tècniques de creativitat', exclusiu i gratuït per al seu alumnat

Creativitat

La creativitat és una de les competències més demandades en l'entorn educatiu i laboral, i és per aquest motiu que el programa UAB-Emprèn n'ofereix un taller a tot l'alumnat. A càrrec de l'experta Maria Batet, s'impartirà en línia el 20 d'abril, dimarts, a les 13.00 h.

12/04/2021

La creativitat és una habilitat innata, però no sempre està prou desenvolupada, especialment en l’edat adulta. Per aquest motiu, és recomanable conèixer i posar en pràctica algunes tècniques per potenciar-la i millorar la nostra capacitat de generar idees i gestionar projectes. Aquest és l’objectiu del taller Tècniques de creativitat.

L’experta Maria Batet, emprenedora i mestra que s’ha especialitzat en l’acompanyament a persones emprenedores, serà l’encarregada d’impartir la sessió, exclusiva i gratuïta per a tot l'alumnat de la UAB. Serà el proper 20 d'abril, dimarts, en línia a les 13.00 h. L’activitat està organitzada pel programa UAB-Emprèn i forma part de la seva oferta formativa per desenvolupar les habilitats i les competències necessàries en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria social.

Per tal d'assistir al taller només cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Un dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-s'hi.