La UAB, entre les 200 millors del món en el rànquing mundial CWUR

Ranquing CWUR imatge

L'edició de 2019-2020 del rànquing CWUR (Center World University Rankings) sitúa la UAB en la posició 195 mundial i en la segona posició entre les universitats espanyoles.

06/08/2019

La consultora dels Emirats Àrabs Units Center World University Rankings (CWUR) ha presentat l'edició de 2019 del rànquing de les millors universitats del món. La UAB se situa en la posició 195, i ocupa la segona posició entre les espanyoles, per darrere de la Universitat de Barcelona, en la posició 129.  

El rànquing està liderat per la Universitat de Harvard, seguida pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i per la Universitat d’Stanford, tots tres centres als EUA.

El CWUR avalua 20.000 centres d’ensenyament superior, la qual cosa sitúa la UAB dins de l’1% amb les millors universitats del món. Per mesurar la posició de cada centre considera set indicadors: la qualitat de l'ensenyament, mesurada pel nombre relatiu d'alumnes que han obtingut premis internacionals (15% de la valoració final); l'ocupabilitat, mesurada pel nombre relatiu d'alumnes que actualment ocupen un lloc de direcció en grans companyies (15%); la qualitat del professorat, mesurat pel nombre d'acadèmics que han guanyat grans premis internacionals (15%); el nombre d'articles publicats (15%); el nombre d'articles apareguts en revistes de primer nivell (15%); el nombre d'articles apareguts en revistes de gran impacte (15%); i finalment el nombre d'articles d'investigació més citats (10%).

El ranquing situa la UAB en la posició 143 mundial en producció investigadora i obté una puntuació global de 78,8 punts.

Més informació:
http://cwur.org

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies