La UAB, de nou entre les 200 millors del rànquing The Times Higher Education

Estudiants

El rànquing mundial d'universitats Times Higher Education, en l'edició d'enguany, situa de nou la UAB entre les 200 millors institucions d'educació superior del món. L'Autònoma destaca especialment en l'apartat de citacions dels articles de recerca.

02/09/2020

Un any més, la UAB s'ha situat entre les dues-centes millors universitats del món al Times Higher Education World University Ranking. A l'edició d'enguany, ocupa la posició 182.

L'àmbit on la UAB obté millors resultats és el de les citacions dels articles de recerca (91,1 punts). A més, la universitat millora el seu resultat de l'any passat als apartats d'internacionalització (65,6 punts) i recerca (38,3 punts).

Aquest rànquing, que existeix des de l'any 2001, avalua prop de 1.400 universitats de 92 països diferents. Es basa en tretze indicadors que avaluen l'activitat de les institucions d'educació superior en totes les seves dimensions: docència, recerca, transferència i internacionalització.

A l'edició d'enguany, ocupen les tres primeres posicions mundials la Universitat d'Oxford, el Califormia Institute of Technology i la Universitat de Cambridge. Les úniques universitats espanyoles classificades entre les dues-centes millors posicions són la UPF (152), la UAB i la UB (198).

Més informació: Times Higher Education World University Ranking

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat
 

Notícies relacionades

Surt la resolució de les beques Prevenció d'Extremismes Violents

Quatre estudiants sirianes i kurdes es formen a la UAB en prevenció d'extremismes

Quatre joves activistes sirianes i kurdes estan cursant aquest curs a la UAB un màster (tres d'elles) i una altra, un doctorat, gràcies a les beques que han obtingut en el marc del Programa d’Acollida de persones en cerca de refugi a la UAB, que afavoreix que persones en situació de cerca de refugi puguin cursar estudis universitaris i exercir el seu activisme.

Totes les notícies