La UAB celebra la XIV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Banner noticia SMSS UAB 2019

El Dia de la Bici previst per aquesta setmana s'ha ajornat al dimarts 29 d'octubre. El programa de la XIV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s'ha actualitzat i les activitats dirigides a tota la comunitat universitària s'organitzaran en aquesta nova data.

04/10/2019

Sota el lema “Emergència Climàtica: La UAB actua!”, la UAB celebra la seva XIV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en el marc del Campus SIS, amb l’objectiu de sensibilitzar a la comunitat campus dels avantatges econòmics, ambientals i socials de l’ús dels mitjans actius (a peu i en bici), del transport públic col·lectiu i la racionalització del vehicle privat de combustió fòssil, en tots els nostres desplaçaments quotidians.

Es tracta d’un esdeveniment que s’emmarca en la convocatòria de la Comissió Europea, i és un element clau de la línia estratègica transversal 2 i 3 de “Conscienciació” i “participació” del Pla de Mobilitat de la UAB 2018-24.

Durant la Setmana, la comunitat campus podrà participar de diverses activitats:

- Concurs de fotos #mobilitatsostenibleUAB19.
Operació BiciUAB. Vine en bici i esmorza gratis el Dia de la Bici!
Digue’ns la teva i entra en el sorteig d'una bici plegable!
- Taller de revisió de bicis amb VAIC.
- Curs: Acció, risc i prevenció d'accidents de trànsit amb Stop Accidentes


Concretament, el dia 29 d’octubre se celebrarà el Dia de la Bici, dia més significatiu de la Setmana, on es faran activitats a la Plaça Cívica entre les 10h i les 14h i on està convidada tota la comunitat. Durant la jornada podràs asessorar-te i provar alguns vehicles elèctrics!

Algunes de les activitats, amb requeriment d’inscripció prèvia, seran susceptibles de compensació horària pel personal de la UAB i de reconeixement de crèdits per l’alumnat. 

La informació relativa a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura està disponible al web.
 

Més informació: Catàleg d'activitats de la Setmana de la Mobilitat UAB 2019 (castellà)