La UAB acollirà durant l'estiu cursos per a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

SecundariaEstiuICE

A  partir del 25 de juny, començaran els cursos d’estiu organitzats per l’ICE dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i de millorar l’orientació acadèmica de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, amb temàtiques diverses que van des dels estudis forenses fins la salut ambiental.

17/05/2019

L’ICE organitza aquest estiu, entre altres activitats, un paquet de cursos dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i de millorar l’orientació acadèmica de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. 

Aquesta iniciativa es dividirà en tres setmanes: la primera, del 25 al 28 de juny, tindrà una durada de quatre dies i l’horari serà de 9 h a 14 h. S’ofereixen vuit cursos diferents amb temàtiques molt variades que van des del cinema fins a la neurociència, passant per programació, ciència, informàtica i paleontologia.

Els cursos de la segona setmana, que serà la de l’1 al 5 de juliol, duraran una setmana complerta i l’horari serà de 9:30 h a 14 h, amb 13 temàtiques d’àmbits molt diferents també: des de tècniques forenses per detectar la causa d’una mort fins a què podem fer per reduir la resistència als antibiòtics o com crear la teva pròpia App.

La darrera setmana, del 8 al 12 de juliol, els horaris seran els mateixos i tornaran a oferir-se alguns dels cursos de la setmana anterior, més d’altres, com un sobre els microbis.

Els cursos, que es faran en les diferents facultats i alguns centres i serveis de recerca de la UAB, els oferiran el professorat de la 'Autònoma. La inscripció és de 80 euros la primera setmana de juny, que és de 4 dies, i de 90 euros la segona i la tercera. Les places són limitades. 

S'ofereixen 15 bonificacions del 50% del preu d’un curs, adreçades a estudiants de centres de màxima complexitat del Barcelonès, del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, reconeguts com a tal per la Generalitat de Catalunya. 

Més informació: Cursos d'estiu de l'ICE

 

Notícies relacionades

AnnaEspinal

Ens ha deixat l'Anna Espinal, PAS i PDI de la UAB

Ens ha deixat l'Anna Espinal Berenguer, PAS del Servei d'Estadística Aplicada i professora associada al Departament de Matemàtiques. Feia gairebé 30 anys que treballava a la UAB, desenvolupant tasques de suport a la recerca i docència.

DavidGarciaDorado

Mor el professor de Medicina, David García-Dorado

Ens ha deixat el catedràtic del Departament de Medicina de la UAB, David García-Dorado García. Era cap del servei de cardiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i del grup de recerca en malalties cardiovasculars.

Totes les notícies