La Jobs Week posa en contacte estudiants i titulats amb el món laboral

Facultat d'Economia i Empresa

Per tercer any, la Facultat d'Economia i Empresa organitza la Jobs Week, una activitat que vol apropar els estudiants i titulats al món professional i facilitar la seva inserció laboral. Hi haurà tallers formatius i sessions per part d'empreses tant a Bellaterra com a Sabadell.

07/02/2019

La Facultat d'Economia i Empresa de la UAB organitza de nou, als campus de Bellaterra i de Sabadell, "The Jobs Week 2019". Aquesta iniciativa arriba enguany a la seva tercera edició i inclourà uns tallers formatius previs seguits de ponències d'institucions i empreses. Aquestes sessions tindran lloc entre el 26 i el 28 de febrer tant al campus de Sabadell com al de Bellaterra.

L'objectiu d'aquestes jornades és donar eines per a la inserció laboral als estudiants dels últims cursos de grau i de màster, així com a les persones titulades (Alumni), i acostar-los a les empreses i institucions per tal de que puguin coneixer de primera mà quin són els seus processos de selecció.

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB impartirà els tallers formatius, els dies 19 i 20 de febrer, que ajudaran els alumnes en l'elaboració de currículums, en la realització d'entrevistes de treball i en la gestió de currículums a les xarxes socials.

I, els dies 26 i 27 de febrer, hi haurà la presentació de les empreses i institucions que participen enguany a la Jobs Week a l'aula 32 del campus de Sabadell; i, els dies 27 i 28 de febrer, tindran lloc les presentacions al campus de Bellaterra, concretament a la sala d'actes de la Facultat. Durant aquestes sessions, els participants podran prendre contacte amb representants de les empreses Wolkswagen, Lidl, La Fageda, Deporvillage, Badi, la Caixa d'Enginyers i de les consultores i auditores Deloitte, Ernst & Young, KPMG, Everis i PWC.

Per participar-hi, és necessari fer inscripció prèvia a través del següent enllaç. El procés d’inscripció finalitza el 26 de febrer.

Més informació: Facultat d'Economia i Empresa

 

Notícies relacionades

María Valdés i Maite Paramio

Canvis a l’Equip de Govern de la UAB

A partir de l’1 d’agost seran efectius canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés serà la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Totes les notícies