La Fundació Salut i Envelliment UAB posa en marxa un curs online, a Coursera

Curs FSiE a Coursera

El curs “Actúa ante el dolor crónico” és la primera formació a distància que la Fundació posa a l’abast a la plataforma Coursera.

01/10/2018

Aquest octubre s’han obert les inscripcions al primer curs MOOC (Massive Online Open Course) de la Fundació Salut i Envelliment UAB, dedicat a la millora de la gestió del dolor crònic.

El curs, titulat “Actúa ante el dolor crónico”, és una formació gratuïta de 6 setmanes d’estudi que combina el format textual i vídeo, i està dedicada especialment a les persones que pateixen aquest tipus de dolor, als seus familiars i cuidadors.

La formació, creada per la Fundació en el marc de l’"Aula Fundación Grünenthal de Dolor" del projecte soci-didàctic de la Universitat dels Pacients, s’ofereix de la mà de Laura Fernández, responsable de recerca i transferència de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB, i Enric Pineda, tècnic de formació i documentalista de la corporació.

Es tracta d’una proposta que enfoca l’aproximació al dolor crònic de manera global -independentment del que sigui-, amb l’objectiu de donar eines per afrontar aquesta condició de salut. Una alternativa que posa en valor la pròpia experiència i mostra estratègies addicionals per millorar l'auto-cura de la salut, basades en l'evidència científica.

El dolor, i especialment el dolor crònic, és un problema de salut que condiciona la qualitat de vida dels qui ho pateixen. Es tracta d’una dolència que afecta a més de 6 milions de persones adultes a Espanya, i representa el principal impacte negatiu en salut, independentment de l'edat i el sexe, i en l’entorn familiar dels afectats.
 
Podeu accedir al curs a través de la plataforma Coursera, seguint aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Cartell del 'Gespa Price' 2019

El recital de poesia 'Gespa Price' torna a la UAB 44 anys després

El 23 de maig, de 13 a 17.30 h,  la plaça Cívica acollirà el festival de poesia insurgent 'Gespa Price', impulsat per primer cop l’any 1975. A banda del recital d'insurgència poètica, hi haurà un concurs de grafits i actuacions musicals i de dansa per amenitzar la jornada. L'acte s'emmarca en la celebració del 50è aniversari de la UAB.  Llegir més

Totes les notícies