La FM UAB 2019 arriba aquest dijous

Es fa pública la programació per la FMUAB2016

La Festa Major de la UAB, que té lloc aquest dijous, 7 de novembre, ja és aquí. Paradetes d'estudiants, fira d'entitats, actuacions musicals, tallers, recital de poesia, entre d'altres, protagonitzaran la festa que enguany té com a lema "Emergència climàtica: la UAB actua!", tema que s'abordarà al llarg del curs a la UAB amb diferents activitats per tal de conscienciar i fer reflexionar tota la comunitat.

05/11/2019

Des de les 13 hores i fins al vespre del dijous, 7 de novembre, s'aniran celebran diferents activitats festives i de participació en diferents espais del campus de Bellaterra, dins la FM UAB 2019, tot una mostra d'implicació i participació per part d'estudiants, associacions, entitats i col.lectius de la comunitat universitària.

El lema escollit enguany per a la Festa Major de la UAB és "Emergència climàtica: la UAB actua!". Com en les darreres edicions de la FM, a partir del lema i al llarg de tot el curs acadèmic, s'impulsarà un conjunt d'accions que es treballaran de manera conjunta amb tota la comunitat universitària (alumnat, PAS i PDI), amb l'objectiu és que la crisi climàtica esdevingui centre d'interès per a l'activitat docent, investigadora i de participació.

La Festa Major de la UAB té el distintiu Q de festa, que va rebre l'any passat. Fou la pimera festa d'una universitat catalana que va rebre el distintiu Q de festa! que atorga la Generalitat de Catalunya a les festes que compleixen uns criteris de salut, benestar i qualitat.