La conferència del Public Knowledge Project obre el període d’inscripció anticipada

7a conferència PKP

Fins el proper divendres 13 de setembre està oberta la inscripció anticipada de la setena edició de la PKP International Scholarly Publishing Conference, que acull i coorganitza la UAB.

03/09/2019

Public Knowledge Project (PKP) és una iniciativa sense ànim de lucre de diverses universitats del Canadà i els Estats Units que té per objectiu garantir l’accés obert universal al coneixement i la millora de la qualitat de la recerca en les publicacions científiques.

Allotjada i coorganitzada per la UAB del 20 al 22 de novembre, sota el títol Reflections and Directions, la PKP2019 analitzarà el creixement continuat de la infraestructura i l’accés oberts per a una comunitat global d’usuaris. El programa presentarà taules rodones, xerrades breus, tallers i conferències d’acord amb tres eixos temàtics: comunitat, tecnologia i accés obert.

Des del 2001, el programari lliure de PKP, Open Journal Systems (OJS), ha permès que milers d’usuaris de més de cent països produeixin revistes acadèmiques. Ara, aquestes publicacions han d’afrontar, d’una banda, els problemes relacionats amb el creixement, no només de les revistes, sinó també del món de l’accés obert, i de l’altra, la demanda de reconsiderar els models de finançament, les polítiques i les prioritats institucionals.

 

Notícies relacionades

Congres ESGCT2019

Més de 1800 experts internacionals en teràpia gènica i cel·lular es reuniran a Barcelona

Del 22 al 25 d'octubre, més de 1.800 investigadors i professionals de l'àmbit de la teràpia gènica i cel·lular es reuniran a Barcelona en el 27è Congrés Anual de la Societat Europea de Teràpia Gènica i Cel·lular (ESGCT), que s'ha organitzat conjuntament amb la societat Espanyola de Teràpia Gènica i Cel·lular (SETGyC), i que tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Totes les notícies