Sala de premsa Premsa i mitjans

L'emprenedora Rita Salavert protagonitzarà la primera 'UAB Session' del curs en format virtual

Rita Salavert

Va estudiar el Grau en Nanociència i Nanotecnologia a la UAB i va entrar al programa UAB-Emprèn el 2017, quan va crear la companyia Okisgames. Compartirà la seva experiència el 29 de setembre, a les 13.00 h, en una sessió de Microsoft Teams exclusiva i gratuïta per a l'alumnat.

15/09/2021

L’emprenedora Rita Salavert, que va cursar el Grau en Nanociència i Nanotecnologia a la UAB, protagonitzarà la primera UAB Session del curs 2021-2022 el proper 29 de setembre, dimecres, a les 13.00 h a Microsoft Teams. Organitzades pel programa UAB-Emprèn, les UAB Session  són accions formatives exclusives i gratuïtes per a l’alumnat de l’Autònoma, que permeten conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

El 2017, just després de finalitzar els seus estudis universitaris, Salavert va entrar a UAB-Emprèn, on va obtenir assessorament i suport per desenvolupar el seu projecte Oskisgames, un estudi de videojocs indie que desenvolupava puzles de lògica amb diferents nivells de dificultat en 2D, tant per a Android com per a iOS. També a través de UAB-Emprèn, Salavert va representar la Universitat en competicions i esdeveniments com BizBarcelona.

Després de la seva experiència emprenedora, el 2018, Salavert va començar a fer de business developer a SlashMobility, una startup de solucions mobile corporate ubicada a Barcelona. A més, acaba d’iniciar una nova etapa professional com a executiva d’operacions a The Collider, el programa de Mobile World Capital dedicat a la innovació per a la transferència deep tech entre ciència, mercat i societat.

Per tal d'assistir a la UAB Session només cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Un dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-se a la reunió de Microsoft Teams.